Saps què és l’arquitectura sostenible?

Arquitectura sostenible per un model constructiu intel.ligent i responsable

L’arquitectura sostenible és una modalitat arquitectònica que es projecta, dissenya i executa en construcció sostenible amb el màxim aprofitament dels recursos i el mínim impacte mediambiental. Un aprofitament que inclou des dels recursos naturals de la mateixa parcel·la, materials i tècniques constructives fins als revestiments, acabats i tecnologia domotitzada.

L’objectiu d’una construcció d’arquitectura sostenible és assolir el màxim confort i estalvi energètic, generant edificacions respectuoses amb el medi ambient, i l’economia del client comprador. Si a més combinem l’arquitectura sostenible d’habitatges d’obra nova construïts en auto promoció, el benefici és doble: el doble d’estalvi i el doble de garantia de qualitat. 

Un model constructiu sostenible

A CovaFosca utilitzem un model d’arquitectura sostenible inspirat en les bases de les passiv hous del nord d’Europa.

I si bé el nostre clima és més càlid i les variacions tèrmiques menys notòries és ben segur que el model sostenible de consum responsable afavoreix la menor degradació i preservació de les nostres ciutats.

I no cal oblidar que el sector de la construcció en si és un dels més contaminants.

No disposem de gaires més opcions per adaptar-nos al canvi climàtic i obtenir habitatges que ens aportin el confort i estalvi energètic que necessitem. En vols formar part?

Fugues energètiques, eficiència energètica nul·la o mínima, façanes debilitades per les fluctuacions dels gasos contaminants i variacions tèrmiques de la ciutat… El llistat és llarg. I la qualitat de vida dels seus habitants cada cop serà pitjor. Espanya és un dels països de la UE amb un parc urbà més degradat i obsolet.


No disposem de nous espais on edificar i alhora, la rehabilitació energètica iniciada portarà anys de canvis i inversions. És per aquest motiu que la majoria dels nostres projectes segueixen ja aquesta metodologia de treball i auto finançament, aconseguint un ambient de treball cordial, de confiança, i sobretot, benestar.

Som experts en construcció eco sostenible

Aquirir un terreny per construir la teva casa, o escollir els materials més ecologics i components més sostenibles és només una part del procés. És el moment ideal per fer un canvi de vida, d’hàbits i de consum.

Amb CovaFosca l’auto promoció és sostenible

Amb CovaFosca les nostres obres d’auto promoció són a més obra basades en l’arquitectura sostenible i els nous models de consum sostenibles. No és només doncs una qüestió d’estalvi.

El projecte és evaluat en funció de critèris sostenibles

Des de la recerca de la parcel·la fins a la seva orientació, passant per les necessitats economiques,estètiques i espaials dels propietaris, els estudis inicials donen forma a un projecte arquitectònic que s’adapti i doni forma a un habitatge versàtil, ecoeficient i de manteniment minim.

Les etapes del procés constructiu empren sistemes sostenibles

Estalvia partides inicials i d’intermediaris, inverteix en la construcció del teu habitatge de manera pactada, controla la teva despesa i paga sempre per allò que es fa.

Els acabats i fusteries interiors i exteriors contribueixen a optimitzar les tècniques aplicades

Beneficia’t de la qualitat de vida del canvi smart i contribueix a un futur més sa per a la societat. Amb una inversió a mida, el mínim manteniment i un estalvi molt superior a mitjà i llarg termini.

Instal.lem de sèrie components com les plaques fotovoltaiques 

Obtingues el màxim benefici adquirint la propietat més adaptada a les teves necesitats constructives i residencials. 

il.luminació natural

L’orientació sud est dels habitatges Smart house permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

CALEFACCIÓ NATURAL

Ecoeficients amb panells fotovoltaics, punt de recàrrega elèctrica per a vehicle i aerotèrmia. Construcció de murs amb el sistema SATE. Sòl radiant, instal·lació fotovoltaica i domòtica, garantint un consum energètic zero.

GRANS OBERTURES

Els habitatges CovaFosca estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar. Alhora, els seus espais oberts aporten versatilitat de distribucions perquè la teva casa evolucioni amb tu i al teu gust.

ZONES VERDES

Un entorn, vistes i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí segons les teves preferències i sempre aprfitant el fantàstic espai que ens ofereix la parcel.la adequada.

Tens un terreny o casa vella per vendre?

L’arquitectura sostenible i l’auto promoció

L’auto promoció immobiliària significa crear el teu nou habitatge segons el teu criteri i gustos. I quins beneficis té la construcció d’auto promoció?