Xalet eco sostenible a l’Urbanització Can Llobet

La segona fase constructiva del projecte s’inicia l’any 2021, restant encara disponibles les últimes parcel.les en venda per a construcció amb el sistema de l’auto promoció.

Habitatges passius amb un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible: Són les SMART HOUSES CovaFosca.

il.luminació natural

L’orientació sud est dels habitatges Smart house permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

CALEFACCIÓ NATURAL

Ecoeficients amb panells fotovoltaics, punt de recàrrega elèctrica per a vehicle i aerotèrmia. Sòl radiant, instal·lació fotovoltaica i domòtica, garantint un consum energètic zero.

GRANS OBERTURES

Els habitatges de Can Llobet estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar.

ZONES VERDES

Un entorn, vistes i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí.

Les vistes panoràmiques i de l’entorn natural dels habitatges són una part important de l’encant de les nostres construccions residencials. 

L’habitatge intel·ligent i ecoeficient de la promoció consta de dues plantes. Al primer pis hi trobem el vestíbul d’entrada, un lavabo, menjador sala d’estar i la cuina.


A la segona planta hi trobem les habitacions dobles, banys complets i habitacions suite amb bany i vestidor.

Xalet eco sostenible a l’Urbanització Can Llobet

Les Smart House són habitatges passius amb un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible.

¿VOLS COMPRAR O CREAR UNA CASA D’OBRA NOVA?

Sol·licita ja la teva cita amb el nostre agent i començem a construïr el teu projecte amb el nostre equip multidisciplinar d’especialistes.

T’assessorem i et guiem en cada fase del procés constructiu i t’orientem cap a la millor gestió de la teva auto promoció.

CONTACTE DIRECTE: hola@covafosca.com o trucant al 902 920 516 per obtenir més informació.

[contact-form-7 id="68" title="formulari home"]

El resultat? Un habitatge d’arquitectura sostenible: Amb certificació energètica A+, perquè ja fa un temps que ens coneixem, i menys, ja no et donarem!