Casa Obra Nova a Montjuïc

SMART HOUSES GIRONA

Cases intel·ligents aïllades de disseny minimalista, amb vistes panoràmiques. Ecoeficients amb panells fotovoltaics, preinstal·lació per a recàrrega elèctrica per vehicle i aerotèrmia.il.luminació natural

L’orientació sud est dels habitatges Smart house permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

CALEFACCIÓ NATURAL

Ecoeficients amb panells fotovoltaics, punt de recàrrega elèctrica per a vehicle i aerotèrmia. Sòl radiant, instal·lació fotovoltaica i domòtica, garantint un consum energètic zero.

GRANS OBERTURES

Els habitatges CovaFosca estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar.

ZONES VERDES

Un entorn, vistes i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí.

El resultat? Un habitatge d’arquitectura sostenible: Amb certificació energètica A+, perquè ja fa un temps que ens coneixem, i menys, ja no et donarem!

Casa Obra Nova a Montjuïc Camp d’Or

Espectacular situació en zona molt tranquil · la, a 10 min de centre, transport públic línies l-1 (parada a 1 minut) envoltat de parc infantil, camp de futbol i Castell de Montjuïc.