PROMOCIONS RESIDENCIALS REALITZADES

Model constructiu sostenible d’auto promoció 

Inverteix en qualitat de vida, estalvi econòmic i mediambiental

Les promocions residencials realitzades CovaFosca tenen un punt comú: el teu benestar. Ja siguin terrenys i parcel.les urbanes transformades en grans cases on viure, cases aparellades o promocions d’habitatges unifamiliars.

L’objectiu de les nostres construccions d’auto promoció immobiliaria és invertir en un terreny i finalitzar una obra seguint les tècniques de construcció i arquitectura sostenible més innovadores. 

I què és l’auto promoció de construcció sostenible?

L’auto promoció és un sistema de construcció basat en un model econòmic inversor propietari particular que exerceix alhora de client i de promotor de l’obra. Dels molts beneficis que proporciona en destaca el fet de poder administrar les finances amb total llibertat i segons els mateixos objectius.

Aquesta llibertat és ideal per adaptar-ho de manera proactiva al model constructiu d’arquitectura sostenible, que empra materials, tècniques i components d’alta eficiència energètica, no contaminants i de gran estalvi a curt i llarg termini. Una inversió que obté un primer retorn amb la factura de la llum, arribant a estalviar fins al 80% de la despesa habitual. 

I quins són els beneficis d’anar construïnt el teu propi projecte sostenible?

ESTALVI ECONÒMIC

Estalvies un percentatge important de la despesa de construcció, ja que no hi intervenen promotores. Inverteixes a més en uns materials, components i acabats escollits per tu, que pots buscar el millor preu i el fabricant i distribuidor que més s’adapti als teus temps i pressupostos.

ESTALVI DE TEMPS

Controlar tu mateix amb el teu equip l’avenç de cada etapa del procés constructiu te un gran benefici. I és que pots gestionar amb gran eficiència els teus pressupostos, seguiment de l’obra i les seves etapes, assolint cotes de proactivitat molt superiors a les obres de construcció tradicional.

VERSATILITAT

El teu equip treballa amb tu i per tant, s’involucra amb tu de manera que el teu objectiu esdevé el seu: Un equip que concep de principi a fi el nou projecte com una nova obra de construcció sostenible totalment personalitzada

Insipira’t amb els nostres projectes residencials realitzats

CASA AILLADA CELRÀ

CAN LLOBET FASE 1

CASA AILLADA PUIG DE MONTILIVI

CASA AILLADA A MONTJUÏC – GIRONA

covafosca-serveis-construccio

CAN LLOBET FASE 2

PROMOCIÓ 4 CASES A VILABLAREIX

Els resultats d’iniciar un nou projecte residencial superen sempre les expectatives dels nostres clients:

ESCOLLIM JUNTS EL PROJECTE ARQUITECTÒNIC

Disposem de projectes ja creats a mida o si ho prefereixes, traçem amb tu un nou projecte pas a pas per el.laborar l’habitatge que s’adapti als teus canvis i al teu creixement.

AL TEU PAS: metodologia d’auto promoció

Estalvia partides inicials i d’intermediaris, inverteix en la construcció del teu habitatge de manera pactada, controla la teva despesa i paga sempre per allò que es fa.

INVERTEIX EN CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

Beneficia’t de la qualitat de vida del canvi smart i contribueix a un futur més sa per a la societat. Amb una inversió a mida, el mínim manteniment i un estalvi molt superior a mitjà i llarg termini.

RENTABILITZEM LA COMPRA DEL TEU TERRENY

Obtingues el màxim benefici adquirint la propietat més adaptada a les teves necesitats constructives i residencials.

El resultat? Un habitatge d’arquitectura sostenible: Amb certificació energètica A+ i la millor qualitat medio ambiental que podràs trobar.