Construcció de casa aïllada a Celrà

Projecte de construcció de casa aïllada a Celrà amb piscina privada de l’any 2021. Materials constructius eco sostenibles i acabats minimalistes.

AEROTÈRMIA

Instal·lació de calefacció mitjançant el sistema d’aerotèrmia. Constistent en una bomba de calor exterior, que gràcies a la captació d’aire de l’exterior, transforma aquesta energia en calefacció i ACS. L’aerotèrmia és un sistema d’energia renovable d’alta eficiència i sostenible, sense combustió ni residus. S’evita la necessitat del subministrament de gas.

AÏLLAMENT ECOEFICIENT

Façanes amb acabat tipus SATE, sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior. SATE consistent en un panell aïllant prefabricat adherit al mur.

GRANS OBERTURES

Els habitatges CovaFosca estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar.

ZONES VERDES

Entorn urbà residencial tranquil en veïnat familiar completat amb una fantàstica piscina de 1,5 m de profunditat.

Xalet eco sostenible a 10 minuts de Girona

Les Smart House són habitatges toalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible. L’habitatge intel·ligent i ecoeficient a Celrà es va construïr sobre parcel.la orientada a vessant sud per aprofitar al màxim els beneficis de la lum solar i l’estalvi energètic que suposa. 

L’habitatge intel·ligent i ecoeficient consta de dues plantes i garatge en planta baixa, amb accés d’escales exteriors a entrada lateral i interiors dissenyades exclusivament per a aquest habitatge. Al primer pis hi trobem el vestíbul d’entrada, un lavabo, menjador sala d’estar i la cuina amb sortida a pati i piscina. A la segona planta hi trobem les habitacions dobles, banys complets i habitacions suite amb bany i vestidor.

¿VOLS COMPRAR O CREAR UNA CASA D’OBRA NOVA?

Sol·licita ja la teva cita amb el nostre agent i començem a construïr el teu projecte amb el nostre equip multidisciplinar d’especialistes.

T’assessorem i et guiem en cada fase del procés constructiu i t’orientem cap a la millor gestió de la teva auto promoció.

CONTACTE DIRECTE: hola@covafosca.com o trucant al 902 920 516 per obtenir més informació.

[contact-form-7 id="68" title="formulari home"]