Xalet eco sostenible a l’Urbanització Can Llobet

Promoció de 36 cases aïllades situades a Palau (zona Can Llobet). Smart Home i eficiència energètica arriben a Girona l’any 2019 amb un disseny pur i minimalista.

il.luminació natural

L’orientació sud est dels habitatges Smart house permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

CALEFACCIÓ NATURAL

Ecoeficients amb panells fotovoltaics, punt de recàrrega elèctrica per a vehicle i aerotèrmia. Sòl radiant, instal·lació fotovoltaica i domòtica, garantint un consum energètic zero.

ZONES VERDES

Un entorn, vistes i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí.

Els habitatges de Can Llobet estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar.

L’habitatge intel·ligent i ecoeficient de la promoció consta de dues plantes. Al primer pis hi trobem el vestíbul d’entrada, un lavabo, menjador sala d’estar i la cuina. A la segona planta hi trobem les habitacions dobles, banys complets i habitacions suite amb bany i vestidor.

SMART Houses passives amb Zennio

Les Smart House són habitatges toalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible. A CovaFosca treballem amb la tencología Zennio, empresa fabricant i especialista en solucions KNX (protocol de comunicació estàndard internacional per al control d’habitatges i edificis) ens porten l’avantguarda tecnològica a les nostres cases de nova construcció.

El resultat? Un habitatge d’arquitectura sostenible: Amb certificació energètica A+, perquè ja fa un temps que ens coneixem, i menys, ja no et donarem!