Cases aparellades Vilablareix

Promoció quatre cases aparellades a Vilablareix

El projecte de 4 habitatges unifamiliars a Vilablareix va tenir els seus inicis l’any 2018 i es va donar per comercialitzada la promoció l’any següent. Venent en menys de 4 mesos les 4 cases d’obra nova. Cada habitatge va ser concebut de manera totalment independent dins d’un conjunt global de construcció esglaonada en el qual la llum solar i eficiència energètica, els espais diàfans i la intimitat dels exteriors de cada habitatge fos la prioritat. Alhora, es donà als compradors l’opció d’ampliar amb equipaments complementaris el projecte d’edificació.

il.luminació natural

L’orientació dels habitatges permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

FAÇANES I DISSENY MINIMALISTA

Façanes minimalistes amb morters hidròfugs acabat raspat i pintades amb pintura plàstica. Coberta tipus invertida, no transitable formada per pendents alleugerades. Divisions interiors dels habitatges mitjançant parets ceràmiques de doble càmera de 8cm d’espessor, amb 10 mm d’enguixat i pintades amb pintura plàstica llisa mat.

GARATGE

Porta garatge seccional amb sistema de guies amb panells de 40mm de gruix injectats amb escuma de poliuretà d’alta densitat. Juntes perimetrals d’estanqueïtat. Automatismes de sostre amb quadre de maniobres incorporat. Fotocèdula de seguretat per porta seccional. 2 comandaments a distància.

ZONES VERDES

Un entorn i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí.

¿VOLS COMPRAR O CREAR UNA CASA D’OBRA NOVA?

Sol·licita ja la teva cita amb el nostre agent i començem a construïr el teu projecte amb el nostre equip multidisciplinar d’especialistes.


T’assessorem i et guiem en cada fase del procés cosntructiu i t’orientem cap a la millor gestió de la teva auto promoció.

CONTACTE DIRECTE: hola@covafosca.com o trucant al 902 920 516 per obtenir més informació.

[contact-form-7 id="68" title="formulari home"]

Equipament opcional

PISCINA

Piscina de 8×2,5 metres, de formigó, acabat interior amb gresite i coronament perimetral amb peces de pedra artificial.

Porxo central en pati posterior de 4,70×3,00 metres i alçada interior de 2,50 metres.

JARDINERIA EXTERIOR

Xiprers a fons de parcel·la, arbres de fulla perenne i plantació d’heura. Vallat d’ocultació entre veïns, gespa natural / artificial i reg automàtic amb presa d’aigua a terra per mànega.


Acabats de luxe a escollir i mobiliari premium

Per al mobiliari i vestiment de la casa es van vestir els mobiliaris de bany amb Clic&Bath, Grohe, Blanco i Roca, essent Termicol i Vaillant per a la instal.lacció de calefacció i Arredo3 i Siemens per al mobiliari i equipament de cuina.