Xalet aïllat eco sostenible a Puig de Montilivi Girona

Modern xalet construït l’any 2021-22 de dues plantes amb espais diàfans i fantàstiques vistes panoràmiques de les Gavarres. construcció eficient que aporta estalvi i confort màxims, gran pisicina desbordant i fantàstic pati interior.

il.luminació natural

L’orientació sud est dels habitatges Smart house permet aprofitar al llarg del dia de llum solar augmentant l’autonomia energètica de l’habitatge.

CALEFACCIÓ NATURAL

Ecoeficients amb panells fotovoltaics, punt de recàrrega elèctrica per a vehicle i aerotèrmia. Construcció de murs amb el sistema SATE. Sòl radiant, instal·lació fotovoltaica i domòtica, garantint un consum energètic zero.

GRANS OBERTURES

Els habitatges CovaFosca estan contruïts amb grans obertures per gaudir sense parar de les vistes panoràmiques i aprofitar al màxim la llum solar. Alhora, els seus espais oberts aporten versatilitat de distribucions perquè la teva casa evolucioni amb tu i al teu gust.

ZONES VERDES

Un entorn, vistes i tranquil·litat que podràs completar amb una fantàstica piscina i un espaiós jardí segons les teves preferències i sempre aprfitant el fantàstic espai que ens ofereix la parcel.la adequada.

El xalet aïllat eco sostenible a Puig de Montilivi Girona està convebut com a intel·ligent i ecoeficient. Consta de dues plantes i jardí interior amb piscina desbordant en terrasses a la roca de la muntanya. A la planta baixa hi tenim entrada a garatge i accés lateral a la casa així com accés al pati de darrera i piscina.

Xalet aïllat eco sostenible a Montilivi Puig Vistós

Les Smart House són habitatges toalment passius que tal i com el seu nom indica disposen d’un sistema de ventilació, calefacció i abatiment energètic autònom i totalment sostenible.

El criteri sostenible prima en totes les estances i espais de la construcció. Així, tenim una sala de maquines doble a la pisicina, on es controlen els sistemes d’aerotermia i manteniment de l’aigua.

Les seves formes totalment minimalistes de blanc pur es combinen amb detall del cimentat exterior del garatge i l’entrada de l’escala.

Alhora, espais com terrasses interiors a la planta superior i terrasses de la façana principal amb unes vistes panoràmiques impressionants del massís de Rocacorba.

¿VOLS COMPRAR O CREAR UNA CASA D’OBRA NOVA?

Sol·licita ja la teva cita amb el nostre agent i començem a construïr el teu projecte amb el nostre equip multidisciplinar d’especialistes.

T’assessorem i et guiem en cada fase del procés constructiu i t’orientem cap a la millor gestió de la teva auto promoció.

CONTACTE DIRECTE: hola@covafosca.com o trucant al 902 920 516 per obtenir més informació.

[contact-form-7 id="68" title="formulari home"]