experts en la compravenda de terrenys edificables

CAPITALITZA ELS TEUS ACTIUS IMMOBILIARIS

Inicia’t amb seguretat en el món de l’inversió immobiliària

El model constructiu de CovaFosca constructora 

El concepte de cases passives intel.ligents adaptat al clima més mediterrani té amb CovaFosca un hàbitat de desenvolupament creixent al Gironès, un estil constructiu al qual poden accedir cada vegada més compradors.

Els nostres projectes són sostenibles ja que són respectuosos amb el medi ambient i amb la propia capacitat d’inversió dels nostres clients, que poden gaudir plenament del procés constructiu.

Els compradors d’habitatges de nova construcció a la comarca del Gironès confien en els nostres serveis. Els projectes d’auto promoció comecialitzats tenen un marge de compra de 3 mesos de mitjana.

Capitalitza amb èxit els tus actius: Rendibilitza la teva inversió

Amb CovaFosca no només disposes del millor equip humà per assolir els teus objectius. T’oferim un servei global de construcció per a inversions particulars residencials.

Ets un inversor i tens un projecte en ment? Ets un particular que vol fer les seves primeres petites inversions immobiliàries? La inversió immobiliària pot ser per adquisició de béns immobles residencials (habitatges destinats a ús residencial) o entre d’altres, als terrenys. 

L’adquisició de terrenys per a construcció hi intervenen altres actors, com la constructora. Col·laborant amb CovaFosca donaràs llum verda al teu projecte d’inversió i en el cas que no disposis de la infraestructura necessària per comercialitzar la teva edificació també et podem ajudar. Parlem-ne, tenim molt per oferir-te:

PROMOCIÓ I VENDA IMMOBILIÀRIA DEL TEU PROJECTE SOBRE PLÀNOL

A través de la nostra pròpia agència immobiliària venem de manera ràpida amb màxima rendibilitat la teva propietat. Som experts en traçar estratègies de captació de clients i venda exclusives per a promocions d’obra nova.

CERCA INICIAL DEL TERRENY MÉS ADEQUAT PER AL TEU PROJECTE

Analitzem el teu projecte i trobem el terreny urbà o urbanitzable adequat, la seva qualificació, usos i activitats permeses, i verificació de la informació.

CONSTRUCCIÓ I PROJECTE D’ARQUITECTURA

Disposem de serveis globals de construcció. Construïm nous projectes sostenibles ja sigui per a petits inversors o grans grups. La nostra constructora immobiliària serà la responsable de la construcció de l’edifici o edificis que formaran part de les promocions d’obra nova a vendre. Com que és nostra podem oferir-te el preu més competitiu i adaptat als interessos dels nostres clients.

No dubtis en contactar-nos, tenim projectes a mida que poden encaixar amb la teva idea i l’assessorament legal i fiscal que necessites. I si ja saps què vols… Ho creem junts per tu.

Necessites assessorament?

T’oferim l’assessorament i col·laboració estratègica necessaris perquè el teu projecte aconsegueixi l’èxit i rendibilitat desitjats.