Descobreix el mòn de l’auto promoció

Construeix al teu propi ritme i necessitats. El resultat? Un habitatge d’arquitectura sostenible que creix amb tu, et proporciona el màxim estalvi energètic i el confort i benestar que mereixes.

Auto promoció d’habitatges residencials

L’Auto promoció és l’auto finançament i auto organització del procés de construcció del teu habitatge. Per una banda, elimines interventors com són els promotors, estalviant així una abundant suma de diners, per l’altra, administres tu les adquisicions i compres de materials, decidint com i quan administres els teus diners i retardant en cas de ser necessari, la sol·licitud d’una hipoteca. 

Quins beneficis té l’auto promoció per al propietari particular?

  • Estalvies un percentatge important de la despesa de construcció, ja que no hi intervenen promotores, inverteix a més en uns materials, components i acabats escollits per tu.
  • Aquesta primera lectura cal afegir-hi que és el propietari qui pren responsabilitat de cada etapa de la obra, tot i que ben assessorat per l’equip adequat serà una aventura més que formidable amb un final feliç i perdurable.
  • Amb CovaFosca cada projecte és únic: tens la capacitat de recollir en plànols totes les teves idees i necessitats personals, i adaptar el projecte arquitectonic als crtitèris de sostenibilitat que decideixis.
  • I el més important. Un equip que concep de principi a fi el nou projecte com una nova obra de construcció sostenible on l’estalvi i el consum 0 són l’objectiu final.

El model constructiu de CovaFosca constructora 

El concepte de cases passives intel.ligents adaptat al clima més mediterrani té amb CovaFosca un hàbitat de desenvolupament creixent al Gironès, un estil constructiu al qual poden accedir cada vegada més compradors.

Els nostres projectes són sostenibles ja que són respectuosos amb el medi ambient i amb la propia capacitat d’inversió dels nostres clients, que poden gaudir plenament del procés constructiu.

Els compradors d’habitatges de nova construcció a la comarca del Gironès confien en els nostres serveis. Els projectes d’auto promoció comecialitzats tenen un marge de compra de 3 mesos de mitjana.

Cova fosca crea i construeix el teu projecte amb tu

Treballar com a cap d’obra té les seves responsabilitats: esdevens tu i els teus col·laboradors (arquitectes tècnics i aparellador) el responsable final del correcte procés de construcció i de tota la problemàtica legal que l’envolta, ja sigui en l’àmbit laboral, com de partides de subministraments, permisos, etc.

Perquè no es tracta que deixis de banda la teva vida. Construir la teva casa des de zero és precisament gaudir del teu dia a dia mentres construeixes al teu ritme i sense intermediaris, ben assessorat i fidel als teus objectius. 

Gestió de projectes d’edificació

Descobriu els beneficis de l’autopromoció i la compra sobre plànol amb la nostra eficient oferta de serveis a inversors i particulars.

Projectes d’edificació residencial amb diferents tipologies de propietat a escollir, projectades segons critèris d’eficiència energètica i arquitectura sostenible.