Vols vendre UN terreny O CASA VELLA?

COMPREM LA TEVA PROPIETAT: ACTIVA ELS TEUS ACTIUS

CovaFosca som constructors i podem comprar.

Activa els teus actius: són una tipologia d’alta demanda en el mercat immobiliari en aquests moments.

Una casa vella que no sé vendre, un terreny que potser no comprarà ningú, un solar entre cases al mig del poble… Creus que la teva propietat no val res?

Contacta amb CovaFosca si…

Ets un particular que vol vendre:

Herències, separacions, béns immobles oblidats, sense cèdul.la d’habitabilitat… La solució és vendre la teva casa vella o solar per construïr i el bon moment amb CovaFosca, és ARA!

Gestiones propietats de tercers:

Obtingues rendibilitat de la teva gestió amb el mínim esforç. Amplia els teus serveis de qualitat i sense cap inversió col.laborant amb CovaFosca Constructora.

Ets inversor i vols capitalitzar els teus actius:

A la nostra constructora a Girona construïm nous projectes d’arquitectura sostenible, participa-hi i activa els teus actius, rendibilitza’ls i converteix una despesa en un benefici net!

Ets una promotora i tens un terreny (o varis!):

Ets promotor? T’oferim l’assessorament i col·laboració estratègica necessaris perquè el teu projecte aconsegueixi l’èxit i la rendibilitat desitjats.

Quins són els actius immobiliaris que podem adquirir?

Com a constructora adquirim terrenys i cases velles per enderroc, solars i parcel.les urbanes d’ús residencial.

Revisa que el teu terreny o solar compleix les característiques de sòl urbà:

  • Té accés rodat, xarxa de proveïment i evacuació d’aigües i energia elèctrica.
  • O forma part d’una trama urbana sòlida.
  • O està fet conforme al planejament general del municipi.

T’informem, contacta’ns!


Deixa de pensar que el teu terreny o casa no val res. Totes les propietats tenen un comprador ideal i un valor. I si la proposta parteix de la construcció sostenible l’èxit és doble: ens beneficia a tots i a un millor manteniment del nostre planeta, t’ho expliquem:

Els beneficis de l’arquitectura sostenible són a llarg termini i no es limiten a l’àrea economica del client: el benefici final i immediat i pel conjunt de la societat, ideal per persones amb ganes de convertir les smart cities del futur en una realitat també a casa nostra.

Són molts els dubtes que té un propietari quan adquireix un terreny per construïr. Amb l’auto promoció tot el procés esdevé més simple, essent més economic i fàcil de planificar. És a més ideal per a crear projectes personalitzats basats en criteris de sostenibilitat.

Cada projecte arquitectònic és un món i respón a unes necessitats i interessos diferents. Visita els nostres projectes realitzats, potser seràn fonts d’inspiració que contribueixin a donar forma el teu projecte de casa sobre paper!

Vols vendre i capitalitzar la teva propietat?

Dissenyem i construïm projectes d’edificació residencial amb diferents tipologies de propietat a escollir a l’àrea del Gironès. Cases aïllades, cases aparellades o cases adossades projectades segons critèris d’eficiència energètica i arquitectura sostenible.


Disposar d’un terreny urbà no ho és tot. Aconseguir la màxima rendibilitat en la gestió d’aquesta propietat sol anar acompanyat de la capitalització del sòl en actius immobiliaris.

Disposes d’un sòl urbà teu o de tercers? Te’l comprem! Informa’t al 637 838 629. (Pots enviar Whatsapp).